Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / приколки
технички карактеристики

носивост на приколка

3.5Т

димензија на сандук

3000x1900x360мм

3500x2000x400мм

3400x2200x500мм

додатни страници

300мм

300мм

400мм

тркала

10.0/75-15.3

12.0/80-15.3

12.0/80-15.3 дупли тркала