Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / млин чекичар
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Мотор

Електро мотор 4 КС, монофазен

Тежина

70 кгр

Капацитет на мелење

600 кгр/ч зрно од пченка

400 кгр/ч јачмен, пченица, грашак

400 кгр/ч пченка во кочан