Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / молзачки
тех.карак.
ед.мат.ед.пулс.
ед.мат.дво.пулс.
дво.мат.дво.пулс.
ЕДИНЕЧНО МАТЕЊЕ ДВОЕН ПУЛСАТОР (Технички карактеристики)

  • Монофаза,220 волти,50 херци,1500 рпм
  • 3/4 хп електричен мотор 40см/хг
  • 210 ит(+5%) сува пумпа
  • С/2000 НТ пулсатор (40/60),железн0
  • или алуминиумско матало ,6 до 8 крави за секое
  • единица млеко на саат(12-16 крави на саат
  • на двојна единица млеко).Нерѓосувачка дел со 
  • метална електростатичка боја