Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / генератори
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОДЕЛ

КДЕ 2200

КДЕ 3500

КДЕ 6500

КДЕ 12 ЕА

Мотор

Дизел, 4.5 кс, 211 ццм

Дизел, 6 кс, 296 ццм

Дизел, 9 кс, 406 ццм

Дизел, два цилиндра, 20 кс, 796 ццм

Макс. излезна моќност

2 КВА

3.2 КВА

5.0 КВА

9.5 КВА

Волтажа

120/240

115/230

115/230

115/230

Ампеража

14.8/7.4

24.3/12/2

39.1/19/6

73.9/37

Фаза

монофазен

монофазен

монофазен

монофазен

Тежина

53 кгр

65 кгр

95 кгр

200 кгр

Капацитет на резервоар

13.5 л

13.5 л

13.5 л

13.5 л

Континуирано време на работа

14 часа

8.5 часа

5.5 часа

6.5 часа

Стартување

рачно/електро

рачно/електро

рачно/електро

електро