Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / пумпи за наводнување
технички карактеристики

Модел

КГП 20

КДП 20

КДП 30

КДП 40

Мотор

Бензински, 4 тактен, 5 кс, 163 цц

Дизел, 4.5 кс, 211 цц

Дизел, 6 кс, 296 цц

Дизел, 9 кс, 406 цц

Капацитет

22 м3/ч

22 м3/ч

30 м3/ч

40 м3/ч

Длабина на всисување

8 м

8 м

8 м

8 м

Дијаметар на излез и влез

2" (50 mm)

2" (50 mm)

3" (80 mm)

4" (100 mm)

Висина на испумпување

15 м

15 м

13 м

16 м