Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / мулчери
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОДЕЛ

ЕФГЦ 145

ЕФГЦ 155

ЕФГЦ 165

ЕФГЦ 175

Тежина (кгр)

317

332

347

359

Работна ширина (мм)

1450

1550

1650

1750

Број на ножеви

24

24

28

28

Потребна снага на трактор (КС)

30-35

30-40

35-45

40-50