Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / превртувачи на сено
технички карактеристики

Модел

ФПМ 657.652

Работен зафат м

2.4

Број на собирни точки/број на елементи по точки

04/01/40

Дебелина на собирни елементи мм

7

Закачување

во три точки

Минимална снага на трактор кс

24

Ширина во транспортна положба

ширина на трактор

Тежина кгр

175