Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / косачки
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Модел

РОТАЦИОНА КОСА 135

РОТАЦИОНА КОСА 165

Вкупна должина (мм)

2625

2925

Вкупна ширина (мм)

1090

1150

Работна ширина (мм)

1350

1650

Број на вртежи на барабан врт/мин

1920

1920

Број на ножеви

6

6

Тежина (кгр)

315

345

Потребна снага на трактор (КС)

35

45