Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / прскалки
технички карактеристики

ПРСКАЛКИ ЗА ЖИТО

Зафатнина на резервоар л

350

450

600

800

Пумпа агромеханика бари

30

Должина на уред за прскање метри

8

10

12