Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / растурачи за ѓубре
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Модел

НОРД АГРИ 400

Зафатнина на инка

400/350

Потребна снага на трактор (КС)

25

Ширина на распрскување (м)

06/18/14

Тежина (кгр)

40