Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / фрези
технички карактеристики

Модел

ТС-58

ТС-66

ТС-74

ТС-81

Работна Ширина (мм)

1400

1600

1800

2000

Потребна снага на трактор (КС)

30-50

35-50

40-60

45-65

Број на ножеви

42

48

54

60

Тежина (кгр)

244

273

292

332