Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / тањирачи
  • НОСЕНИ ТИП "X" И "V"
  • Носена 20 диска тип "X" АГРОБАР
  • Носена 14 диска ТИП "V" 1BQX
  • Носена 16 диска ТИП "V" 1BJX
  • Носена 16 диска ТИП "V" 1BJX
  • НОСЕНИ, ВЛЕЧЕНИ "UGURTAR"
  • Носена 18 диска ТИП "V" ОТД 18
  •  Носена 18 диска ТИП "X" АТД 18
  • Носена 28 диска ТИП "X" ГАД 28
  • Влечена хидраулична 24 диска UTAGD