Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / DEUTZ FAHR / 3045 E 2WD
Технички карактеристики

Мотор

S 325 (ЕУРО 3)

Број на цилиндри / зафатнина

3

2500 см3

Снага

31,77KW / 43KS

Номинален број на вртежи

2000 врт/мин

Максимален вртежен момент

167НМ

Зафатнина на резервоар за гориво

55 литри

Менувач

механички

Број на брзини

8+2

Карданско вратило

540/540Е врт/мин

Управувач

хидрауличен

Капацитет на хидраулична пумпа

24лт/мин

Хидраулични излези

4

Капацитет на подигање

1250 кгр

Тегови

Предни тегови

Задни тегови

Должина

3285 см

Ширина

1480-2110 см

Тежина

1970 кгр