Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / DEUTZ FAHR / AGROMAXX 55-60

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

AGROMAXX 55

AGROMAXX 60

МОТОР

55

60

пренос

Гума 1

Гума 1

производител

SDF 1000.3

SDF 1000.3

цилиндри/капацитет

бр./cm3

3/3000

3/3000

Природна аспирација

STD

STD

Макс.хомологирана сила(ECE R-120)

kW/hp

37/50

44/60

Макс.брзина на мотор

рпм

2,350

2,350

Макс.вртежи

Нм

234

234

Циклонски предфилтер

STD

STD

Течност за разладување

STD

STD

Капацитет на резервоар

литри

56

56

МЕХАНИЧКИ МЕНУВАЧ

Синхронизиран

STD

STD

Број на вртежи

бр.

8+2

8+2

Број на вртежи со редуктивен менувач

бр.

12+3

12+3

Минимум/максимум брзина со редуктивен менувач

км/час

0.89/0.24

0.89/0.24

Макс.брзина

км/час

30

30

КОЧНИЦИ

Систем за кочење со влажни дискови

STD

STD

Механичка кочница за паркирање

STD

STD

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ

Отвор за пумпа

л/мин.

31

31

Хидраулучен систем со отворен систем

STD

STD

Механички систем за вентил

STD

STD

Задни хидраулични вентили

бр.на начини

2/4

2/4

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА

Стандардни задни гуми

14.9R28"

16.9R28"

Макс.должина

мм

3,202

3,225

Ширина (мин-макс)

мм

1,685/2,125

1,822/2,336

Основа на гуми(4WD/2WD)

мм

2,045

2,045

Преден багажник (4WD/2WD)

мм

1,740/1,530

1,740/1,530

Заден багажник

мм

1,800

1,800

Макс.висина на волан

мм

1,505

1,505

Тежина со ROPS(4WD/2WD)

kg

2,150/1,940

2,300/2,090