Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / FPM-512
технички карактеристики

ИМТ 512

погонски мотор

HONDA GX EURO 2 (4.1 KW)

стартување на моторот

рачно

Број на преносот

I и II брзина (2.7 и 4.8 km/h)

Работна зафатнина (cm)

60 cm

Длабочина на обработка (mm)

Макс. 150

Тркало

3.00-4