Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / земјоделска механизација / вадилка за компир
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Модел

ТЕХНОС 1К-1Д

Број на редови

1

Учинок (ха/час)

0.25

Работна брзина (км/час)

3

Потребна снага на трактор (кв/кс)

25/34

Тежина (кгр)

234