Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / Мотокопачки / T40X-3
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОТОР

Бензински, 4 тактен

СНАГА НА МОТОР

6.5 КС

ЗАФАТНИНА

212 см3

ПОГОН

Напред/Назад

ШИРИНА НА ФРЕЗА

50-80 см

ДЛАБОЧИНА НА ФРЕЗИРАЊЕ

220 мм

ТЕЖИНА

55 кг