Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / Мотокопачки / Т20X
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОТОР

Бензински, 4 тактен

СНАГА НА МОТОР

3 КС

ЗАФАТНИНА

87 см3

ПОГОН

Напред

ШИРИНА НА ФРЕЗА

45 см

ДЛАБОЧИНА НА ФРЕЗИРАЊЕ

150 мм

ТЕЖИНА

30 кг