Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / LABINPROGRES / МОТОРНА КОСИЛКА CORONA
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОТОР

4 - тактен бензински или дизел, 4.9 - 6.5 kW, воздушно ладење

СТАРТЕР

полуавтоматски

СПОЈКА

конусна, сува со команда на рачки

МЕНУВАЧ

4 брзини (3 за возење напред, 1 за возење наназад)

ВРАТИЛО НА ТРКАЛАТА

со диференцијал и можност за деблокирање на тркалата преку полуга на рачката за управување

РАЧКИ ЗА УПРАВУВАЊЕ

се подесуваат по висина

ТРКАЛА

со гуми 6.50x16

СИГУРНОСЕН УРЕД

MOTOR-STOP оментално исклучување на моторот, спречува секаква можност доколку рачките за управување случајно избегаат од ракцете на корисникот

ТЕЖИНА

150 кг.

МЕХАНИЗАМ ЗА СЕЧЕЊЕ

110 cm (или 127 cm), две летви за сечење