Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / LABINPROGRES / FLORA 55
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОТОР

4 тактен бензински, 4.04 kW, воздушно ладење

БРОЈ НА ВРТЕЖИ НА КОПАЧКАТА

140 r/min

КОПАЧКА

работна широчина 50 и 80 cm

ТРАНСМИСИЈА

ланец во уље и каиши, 1 брзина напред, 1 брзина наназад

ЗАШТИТЕН УРЕД

копачката е опремена со уред кој ризикот за повреди го сведува на минимум. Уредот врши автоматско прекинување на трансмисијата кога ке се испушти од рака соодветната рачка