Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / TUMOSAN / Серија 8105
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Мотор

4DT-39T175C

4DT-39T185C

4DT-39T195C

Издувни гасови

Stage III-A (Tier 3)

Stage III-A (Tier 3)

Stage III-A (Tier 3)

Максимална енергија на моторот (Нп)

75

85

95

Дијаметар (мм)

104 x 115

104 x 115

104 x 115

Волумен на цилиндер(Литри)

3,9

3,9

3,9

Максимални вртежи (Нм)

300

325

360

Максимални вртежи наназад (р/рев)

1500

1500

1500

Тип на воздушен филтер

Сув Тип

Сув Тип

Сув Тип

ТРАНСМИСИЈА

Тип

Механички-Синхронизиран

Менувач

12 Напред,3 Назад 12 Напред,12 Назад

Контрола на возење

Механичка

Автоматски заклучувач на преден диференцијал

Лимитиран Слип

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ

Подигнувач

Стандарден

Капацитет на подигнување (кг)

2820

Излез за Хидраулична Енергија

4