Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / TUMOSAN / Серија 8195
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Мотор

4DT-39T175C

4DT-39T185C

4DT-39T195C

Издувни гасови

Stage III-A (Tier 3)

Stage III-A (Tier 3)

Stage III-A (Tier 3)

Максимум сила на мотор (Хп)

75

85

95

Број на цилиндри

4

4

4

Дијаметар мм

104 x 115

104 x 115

104 x 115

Волумен на цилидер Литри

3,9

3,9

3,9

Максимум вртежи (Нм)

300

325

360

Максимум вртежи наназад Рев. (р/рев)

1500

1500

1500

Тип на воздушен филтер

Сув тип

Сув тип

Сув тип

Капацитет на резервоар (Литри)

115

115

115

ТРАНСМИСИЈА

content

Тип

механички

механички

механички

Менувач

12 напред,3 назад

12 напред, 3 назад

12 напред, 3 назад

Возачка контрола

Механички

Механички

Механички

Автоматски преден затворач на диференцијал

Лимитиран слип

Лимитиран слип

Лимитиран слип

Заден диференцијален затворач

Механички

Механички

Механички

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ

content

Подигнувач

Стандард

Стандард

Стандард

Капацитет на подигнување (кг)

2820

2820

2820

Отвор за хидраулична енергија

4

4

4

ГУМИ

content

Предни гуми

2WD-7.50-16 4WD-11.2-24

2WD-7.50-18 4WD-12.4-24

2WD-7.50-18 4WD-12.4-24

Задни гуми

2WD-16.9-30 4WD-16.9-30

2WD-16.9-30 4WD-18.4-30

2WD-16.9-30 4WD-18.4-30