Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / TUMOSAN / Серија 8095
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Мотор

4DT-39T175C

4DT-39T185C

4DT-39T195C

Стандардно издувување на гасови

Stage III-A (Tier 3)

Stage III-A (Tier 3)

Stage III-A (Tier 3)

Максимална енергија на моторот (Хп)

75

85

95

Број на цилиндри

4

4

4

Дијаметар мм

104x115

104x115

104x115

Волумен на цилиндер (литри)

3,9

3,9

3,9

Максимални вртежи (Нм)

300

325

360

Максимални ообратни вртежи (рев.)

1500

1500

1500

Филтер за воздух

Сув Тип

Сув тип

Сув Тип

Капацитет на резервоар (Литри)

115

115

115

ТРАНСМИСИЈА

content

Тип

Механичко-Синхронизиран

Механичко-Синхронизиран

Механичко-Синхронизиран

Менувач

12 Напред, 3 Назад

12 Напред, 3 Назад

12 Напред, 3 Назад

Блокада на заден диференцијал

механичка

механичка

механичка

Контрола на преден диференцијал

механичка

механичка

механичка

Преден диференцијал

Лимитиран

Лимитиран

Лимитиран

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ

content

Контролни системи

Контрола на позиција,позиција на возење,мешана контрола,пливачки стандард

Подигнувач

Стандарден

Каацитет на подигнување (кг)

2820

2820

2820

Излез за хидраулична енергија

4

4

4