Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / TUMOSAN / Серија 5200
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

модел

5255

5265

5275

5285

ТИП НА МОТОР

3DT-29T055C

3DT-29T065C

3DT-29T075C

3DT-29T085C

Стандард на издувни гасови

Stage III - A (Tier3)

Stage III - A (Tier3)

Stage III - A (Tier3)

Stage III - A (Tier3)

Макс. снага (КС)

55

65

75

85

Број на цилиндри (мм)

3

3

3

3

Дијаметар x висина (мм)

104x115

104x115

106.5x115

106.5x115

Зафатнина на цилиндри (Л)

2.9

2.9

3.1

3.1

Макс. вртежен момент (Нм)

220

260

300

330

Макс. резервен вртежен момент

1500

1500

1500

1500

Филтер за воздух

сув

сув

сув

сув

Резервоар за гориво (Л)

75

75

75

75

ТРАНСМИСИЈА

Тип

Механички - синхронизиран

Менувач

12 напред/12 назад

Вклучување на преден погон

мануелно

Блокада на заден диференцијал

мануелно

ПТО

Тип

независно

Вклучвање

мануелно

Брзина навртење на ПТО врт/мин

540

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ

Контрола

позиционирачка, пливачка, комбинирана контрола

Лифт-о-матик

стандард

Капацитет на подигање (кг)

2800

Хидраулични изводи

2

ТЕГОВИ

Предни тегови (кг)

6x25

Задни тегови (кг)

4x50

ГУМИ

Предни

280/70P18

Задни

380/85P24