Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / ACE 330
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОТОР

Дизел, 4 тактен, воздушно ладен, КИПОР 178 ФГ5

СНАГА НА МОТОР

6KS

ЗАФАТНИНА

296cm3

СТАРТУВАЊЕ

Мануелно

МЕНУВАЧ

3 напред / 2 назад

ШИРИНА НА ФРЕЗА

65 cm

ТРКАЛА

5.00 - 10

ТЕЖИНА

115 кг.