Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / SAME / VIRTUS 100-110-120
Технички спецификации

Цилиндри/Поставеност/Забрзување бр/цц

4ti/3,620/Common Rall

Моќност @ измерена брзина (2,200 rpm) kw/hp

69.5/95

77/105

85.5/116

Максимална моќ (@2,000 rpm) kW/hp

72.5/98.5

81/110

89.5/122

Максимум вртежи(@ 1,600 rpm) Nm

397

440

480

Раст на вртежи %

32

32

30

Максимална брзина км/ч

40 на ECO брзина на мотор/50

Електрохидраулика 4WD/diff lock engagement

STD/ASM optional

Закочување на сите 4 тркала

STD/Power Brake optional

Паркинг кочница

Park Brake STD

Кочница на треилерот

Воздух/Хидраулика (или двете)

Капацитет на пупма л/мин

60(STD) / 60 ECO (OPT)/90 (OPT)

PTO (брзини) рпм

540/540 E/1000/1000 E

Основна брзина PTO

OPT

Предна поврзаност и преден PTO (капацитет на подигнување-брзина)

OPT(1,850 kg-1,000 rpm)

PTO организирана контрола

OPT

"Е Класа" кабина со ексклузивен ентериер

STD

Механичка или пневматичка суспензија

OPT

Основа на тркала мм

2,430

2,430 2,390 2WD

2,440

Прегледност (мин.-макс.) мм

2,165-2,470

2,165-2,470

2,340-2,470

Тежина кг

4,150

4,300

4,700

Висина до врвот на кабината (мин.макс) мм

2,695-2,830

2,695 -2,830

2,725-2,865

Стандардна дупла гума

480/70 R34"

520/70 R34"

520/70 R38"

Максимално дозволено полнење кг

7,500

7,500 5,300 2WD

8,000