Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / SAME / FRUTTETO CLASSIC 60-80-90
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Верзија

FRUTTETO3 Classic 60

FRUTTETO3 Classic 80

FRUTTETO3 Classic 90

Мотор

SDF 1000.3 WT TIER III

SDF 1000.3 WT TIER III

SDF 1000.4 WT TIER III

Цилиндри/Поставеност бр./см 3

3/3000

3/3000

4/4000

Аспиратор

Турбо

Турбо интеркулер

Турбо интеркулер

Максимална хомологирана сила (2000/25/CE) HP/kW

62/46

82/60

85/63

Номинална брзина на моторот rpm

2200

2200

2200

Максимално вртежи (Нм)

240

310

345

Максимален резервен вртежен момент(рпм)

1600

1600

1600

Разладување

течно- масло

Контрола на моторот

електронска

Прочистувач на воздухот

сув со безбеден кертриџ и исфрлувач на прашина

Капацитет на резервоарот литри

50

ДИМЕНЗИИ И ГОЛЕМИНА (вклучително и гумите)

Максимална должина без поврзувачките делови мм

3186

3208

3338

Мин.-максимум прегледност мм

1443-2012

1478-1988

1478-1988

Максимална висина кај безбедносната рамка мм

2228

2250

2380

Максимална висина кај моторот мм

1138

1138

1138

Максимална висина кај воланот мм

1148

1148

1148

Клиренс мм

225

225

225

Основата на тркалата мм

1990

1990

2120

Преден багажник мин.-макс. мм

1165-1442

1165-1442

1165-1442

Заден багажник мин.-макс. мм

1083-1652

1058-1608

1058-1608

Минимум управувачки радиус без кочници мм

3900

3900

4000

Тежина без кабина кг

2250

2400

2600