Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / DEUTZ FAHR / Комбајн 6040
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ТРАНСМИСИЈА / КОЧНИЦИ / УПРАВУВАЊЕ

Хидростатична трансмисија со тробрзински менувач

стандарден

Брзина напред км/час

0-26.0

Брзина наназад

0-14.0

Кочници со диск

стандардни

Паркинг кочница

стандардна

МОТОР

Измерена енергија (97/68/EC)кв/час

169/230

Максимална енергија (ECE R120) кв/час

184/250

Резервоар литри

450

ТЕЖИНА

Без горен дел кг

8,770

со 4,20 метри горен дел кг

10,050

со 4,80 метри горед дел кг

10.190