Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / DEUTZ FAHR / AGROLUX 310-320
технички карактеристики

AGROLUX 310

AGROLUX 320

AGROLUX 410

Верзија

2WD/4WD

2WD/4WD

2WD/4WD

Мотор

1000.3 WT E3 HRT

1000.3 WTI E3 HRT

1000.3 WTI E3 HRT

Цилиндри/Поставеност no/cm3

3/3000

4/4000

Аспирација

Turbo

Turbo Intercooler

Turbo Intercooler

Макс.хомологирана енергија(2000/25/СЕ) HP/kW

62/46,5

72/54

75/55

Макс. хомологирана енергија(ЕСЕ R24.03) hp/Kw

59/44

69/51,5

72/52,5

Номинална брзина на мотор rpm

2200

Макс.брзина без полнење rpm

2350+- 30

Макс.вртежи/енергија на мотор Nm/rpm

240/1600

265/1600

265/1600

Разладување

течно-масло

Контрола на мотор

механичка

Прочистувач на воздух

сув

Капацитет на резервоар

70

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА( СО ЗАДНИ ГУМИ)

16.9 R30

16.9 R 30

Макс. должина без граничник mm

3315

3445

Мин.-макс. прегледност mm

1838/2325

1838/2325

Макс.висина до мотор mm

2455

2455

Макс. висина на фендер

1520

1520

Мин.-макс. висина до мотор mm

1230/1560

1230/1560

Основа на тркала mm

1976

2015

Предни тркала макс.mm

1750

1750

Задни тркала мин.-макс.mm

1840

1840

Минимум управувачки радиус без закочување mm

3700

3900

Тежина со заштитна рамка kg

2800

2900

ТРАНСМИСИЈА

Менувач

механички

Shuffle

механички

Механички менувач,5 синхронизирани брзини,3 ранга на брзина

15 напред + 15 назад

Макс. брзина км/ч

40

Заден диференцијален заклучувач

механички