Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / SAME / 45-50-55-60 2WD
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Верзија

45

50

55

60

МОТОР САМЕ

1000.3W

1000.3W

1000.3W

1000.3W

Зафатнина/цилиндри бр/см 3

3/3000

Макс.хомолог.снага КС/КВ

40/29.5

45/33

50/37

55/40.5

Номинален број на вртежи врт

2200

2200

2350

2350

Ладење

водено

Пречистувач на воздух

сув пречистувач со пред филтер

Ауспух

вертикален

Капацитет на резервоар за гориво л

56

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА (со задни гуми)

12.4P28

13.6 P28

13.6 P28

16.9P28

Верзија

2WD

2WD

2WD 4WD

2WD 4WD

Макс.должина со задни полуги мм

3152

3175

3202

3225

Мин-максширина мм

1645/2045

1670/2110

3202

3225

Макс.висина до поклопец на мотор мм

1355

1355

1355

1355

Макс.висина до управувач м

1505

1505

1505

1505

Клиренс мм

390

90

390 335

440 335

Меѓуосовинско растојание мм

2045

2045

2045

2045

Траг на предни тркала -макс мм

1530

1530

1530 1740

1530 1740

Траг на задни тркала мм

1700

1700

1800

1800

Минимален радиус на вртење мм

3550

3550

3550 3700

3550 3700

Тежина кг

1880

1880

1940 2150

2090 2300

ТРАНСМИСИЈА

Спојка на менувач

механичка

Менувач

8 напред+2 назад (опција 12 напред+3 назад синхронизиран)

Макс.брзина км/час

30

Блокада на заден диференцијал

механичка

Подмачкување

под притисок

КОЧНИЦИ И УПРАВУВАЧ

Систем на кочење

дискови потопени во масло,на задни тркала,хидростатски управуван

Рачна кочница

независна

Управувач

хидростатски

Агол на вртење 2WD/4WD

70/55

ХИДРАУЛИКА

Заден подигнувач на полуги

механички

Макс.капацитет на подигање кг

1500

Капацитет на Хид.пумпи л/мин

33

Дополнителни хидр.изводи

2/4

Затегнувачи на полуги

механички