Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / Мотори за мотокултиватори
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ДИЗЕЛ МОТОРИ ЗА МОТОКУЛТИВАТОРИ (KIPOR)

ТИП

КМ 170 Ф

КМ 170 ФГ6

КМ 188 ФГ5

СНАГА

4.5 КС

7 КС

12 КС

ЗАФАТНИНА

211 см3

296 см3

523 см3

КОЛОЧИНА НА МАСЛО

0.75 Л

1.1 Л

1.65 Л

МАСЛО

SAE 20W-50

КОМПРЕСИЈА

20

19

СТАРТУВАЊЕ

МАНУЕЛНО/ЕЛЕКТРО