Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / мотокултиватори / MF 360
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

МОТОР

дизел, еден цилиндер

СНАГА/ЈАЧИНА

6КС/296 cm3

МЕНУВАЧ

2 напред / 2 назад

ШИРИНА НА ФРЕЗА

40-60 cm

ГУМЕНИ ТРКАЛА

4.00 - 8

ДОПОЛНИТЕЛНО

Плуг, Грлач со железни тркала, Вадилка за компир, Косачка со работна ширина од 100 cm