Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / SAME / LASER 140-160
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мотор

1000.6 WTI TIER III A

1000.6 WTI TIER III A

Цилиндри/Поставеност н/цм3

6/6000

6/6000

Аспирација

Турбо внатрешен разладувач

Турбо внатрешен разладувач

Максимална хомолологирана енергија (2000/25/CE) HP/kW

140/103

163/120

Основна брзина рпм

2350

2350

Максимум вртежи (Рпм)

510

624

Мкасимум вртежи на мотор рпм

1600

1600

Разладувач

течно масло

Контрола на моторот

електронска

Прочистувач на воздухот

сув, со двоен кертриџ

Придушувач

со вертикален излез

Капацитет на резервоарот за гориво литри

130/240

240

ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА (вклучително гумите)

Максимална должина без поврзувачкиот дел мм

4264

4324

Прегледност мин.- макс. мм

2170-2670

2216-2424

Максимална висина на кабина мм

2977

2810

Клиренс мм

500

530

Основа на воланот мм

2750

2750

Преден багажник мин.- макс. мм

1826-1944

1826-1944

Заден багажник мин.- макс. мм

1794-1802

1794-1802

Тежина со кабината/платформа кг

5450-5250

5700-5500