Се за Вашата земја
Skip Navigation LinksПОЧЕТНА / трактори / DEUTZ FAHR / Серија 5
ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Мотор

5090.4

5105.4

5115.4

Издувни гасови

Tier4i

Tier4i

Tier4i

Цилиндри/Поставеност/Valves Бр./цц/Бр.

4/3849/2

4/3849/2

4/3849/2

Турбо внатрешен разладувач

STD

STD

STD

Максимална енергија (ECE R 120)@ 2,000 rpm kW/hp

65/88

75/102

80/109

Енергија на засилување (ECE R 120)@ 2,000 rpm kW/hp

61.6/84

71.1/97

75.8/103

Максимум вртежи @ 1,600 рпм Нм

354

408

436

Зголемување на вртежи %

32

32

30

Електронска контрола на моторот

STD

STD

STD

Систем за посттретман на издувните гасови

DOC/exEGR

DOC/exEGR

DOC/exEGR

Капацитет на резервоар литри

152

152

152

ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ

content

Излез за пумпа (стандарден) л/мин.

STD

STD

STD

Излез за пумпа (оптимален) л/мин.

60ECO

60ECO

60ECO

Отворен централен хидрауличен систем

STD

STD

STD

КАБИНА

content

Освежувач на воздух

OPT

OPT

OPT

Покрив со голема прегледност

OPT

OPT

OPT

Седиште на возачот со механичка суспензија

OPT

OPT

OPT

Седиште на возачот со воздушен проток

OPT

OPT

OPT

Совозачко седиште

OPT

OPT

OPT

ДИМЕНЗИИ И КАПАЦИТЕТ

content

Стандардни гуми

480/70R34

480/70R34

480/70R34

Максимална должина мм

4314

4314

4314

Прегледност (мин./макс.) мм

2209/2609

2209/2609

2209/2609

Волан (4WD/2WD)мм

2400/2360

2400/2360

2400/2360

Преден мотор (мин./макс.) мм

1728/2128

1728/2128

1728/2128

Заден мотор (мин./макс.) мм

1706/2106

1706/2106

1706/2106

Максимална висина на волан кг.

2730

2730

2730

Тежина со кабина кг

4200

4200

4300

Максимален капацитет на полнење кг

7000

7000

7500