Се за Вашата земја
контакт инфо
АГРОВОЈВОДИНА – МЕХАНИЗАЦИЈА ДООЕЛ

Адреса:
ул."Борис Трајковски" бр.302, 1000 Скопје
Република Македонија

Тел/Фах:
++ 389 2 2700-904,
++ 389 2 2794-124

E-mail:
agrovojvodina@t-home.mk
локација

View Agrovojvodina in a larger map
временска прогноза
Одберете град